anime · kritika · videó

AnimeCritics: Mirai Nikki

Jó két hónapja nem írtam semmit, ennek pedig megvolt a maga oka. Egyfelől nem volt olyan téma a politikát és napi tapasztalatokat leszámítva, amiről úgy írhattam volna, hogy közben ne kapjak agyfaszt, másfelől nem játszottam/néztem semmi olyan érdemlegeset, ami bejegyzésre méltó lett volna. Leszámítva a Dungeon Keeper mobilos változata, de azt ahogy L.Mole is mondta a Dungeon Keeper 1 bemutatójának végén: “Jöjjön az erős paprikás vazelinnel bekent izzó buzogány.”

Cserébe itt van Member Mirai Nikkis kritikájának immáron teljes változata, amelyben szintén szerepeltem egy keveset. Relatíven.

AnimeCritics: Mirai Nikki” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Őszinte leszek: te, Qtya és Dolan voltatok a legjobbak, bár nem igazán értettem, hogy “milyen játékot nem akartál játszani”… mindenesetre jó videó lett! 😉

    1. “Happy end of shitstorm.” Avagy ahogy befejezték, olyat nem játszunk. Addig bírtam a szarpürét tejszínhabbal, de a cseresznye már sok volt.

  2. Mondjuk kicsit off, de gondolom hallottad már te is, hogy a Pázmányon jövő évtől kötelező lesz Holokausztból vizsgát tenni, különben nem kapsz diplomát – s ez mindegyik szakra vonatkozik, nem csak a jogászra… Mi a véleményed erről? Szerintem a szándék maga nem volna rossz, ha nem akarnák az emberre erőltetni!

    1. Csupán annyi, amit a kommunisták is megosztottak: “A holokausztot nem lehet elfelejteni, nem lehet tagadni, nem lehet relativizálni. Unni azért még szabad?”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s